17 avr. 2013

Bezne vsednosti





Tyhle plete mysi ( puvodne to meli byt zajici :o) jsou pro holcinu od naproti. Leti s mamkou do Holandska k tete a tyhle dva cestujici se ji vejdou do batuzku. Projdete se v blogu od Julie. Urcite vas tam ocaruje plno krasnych veci.
Po dlouhe dobe mam doma zase dva kluky. Mladsi totiz nerad chodi k holici. Nakonec jsem ho proste objednala a slo se. A jak to dopadlo?  Vsak vidite .... Priznam, ze lizatko udelalo velikou sluzbu.
Na kazdem pletacim blogu at u Jany nebo u Kateriny se radi dle Ravelry. Parkrat jsem si to prosla a doslo k rozhodnuti. Svetr me ve finale vyjde hoooodne draze, ale budiz. Pletu z prekrasne jemne vlny od Malabrigo z tohoto obchudku.
V patek odjizdime smer Cechy, mame dva tydny "velikonocnich" prazdnin.
Vezmu vam sebou kopec tepla.

6 commentaires:

  1. Míšo,milé všednosti...tak hezké dny v Čechách.
    To teplíčko určitě vezměte sebou a hóóódně:-)
    S pozdravem Jitka

    RépondreSupprimer
  2. Myšo-zajíci jsou úžasní, správní parťáci na cestu. Sestřih má mladík tedy epesní, sekne mu to, lízátko je geniální vynález na úplatky :o) šťastnou cestu k nám do českého kotlíku a přivez toho tepla hodně, dneska je tu prý naposledy 25°C, od zítřka zase jen 10-15°C, tak je nám ho po té dlouhé zimě setsakra zapotřebí! Pa, L.

    RépondreSupprimer
  3. Míšo, moc chválím myšáčky i překrásnou vlnu! Těším se na tvé dílo! Kluci jsou prostě kouzelní!
    Přeju šťastnou cestu a moc zdravím, Helena

    RépondreSupprimer
  4. Gratuluji k objevení Malabriga! To bude opravdu luxusní záležitost. taky si na něj brousím zuby, ale musím prvně zpracovat, co mám doma. A to ještě potrvá. Ať se dobře plete!

    RépondreSupprimer
  5. Vsem dekuji za mila slovicka. Uteklo to rychle a zítra uz se vracíme zpet domu. Ale ja se uz tesim zase do zajetych koleji. Jistota a opakovanost me uklidnuji.

    RépondreSupprimer
  6. Ty spinkací myšičky jsou božííí. Takový blbosti má Jenda rád. A klacíky taky.

    RépondreSupprimer

Moc vam vsem dekuji za nahlednuti a vase komentare.